Atanmış başkan Özgan’dan Cumhur İttifakı ruhuna uymayacak davranış

Kayıt Tarihi: 20 May 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 2019 yılında yapılan seçimde yarıştığı ve kaybettiği MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’nın cenaze merasimine katılmadığı gibi taziye mesajı da yayınlamadı.

Bir kaç gün önce vefat eden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın cenazesine partili-partisiz demeden binlerce seveni hem katılarak hem taziye mesajı yayınlayarak üzüntülerini dile getirdiler.

Fakat cenaze töreninde Kozanlı vatandaşların gözünden kaçmayan bir ayrıntı ortaya çıktı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ne cenaze namazına katıldı ne de sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Ayrıca Başkan Özgan'ın takındığı tavır belediye çalışanlarına da yansıdı. Bu kin ve nefret dolu durum hemen akıllara 2019 seçimlerinde Kazım Özgan'ın Nihat Atlı'ya seçim kaybetmesini getirdi.

BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ

Nihat Atlı sevenleri ve oy vermiş seçmenleri bu duruma sert tepki koyarak "Her nefis ölümü tadacaktır. Bu dünya kimseye kalmaz başkan! İlçeyi işte böyle kin ve nefret duygusuna kapılmış kendine öfkeyi ve kibri hırs yapmış insanlar yönetiyor. İnşallah seçim gelir bir an önce ait olduğu yere göndeririz." diyerek eleştirdiler.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com