Astrolog Mine Ölmez: Ağustos-Eylül’de suzuluk ve ekmeksizlik kapıda

Kayıt Tarihi: 23 March 2023 Kategori: Yaşam,

Ölmez tavsiyeleri ile hafızalardaki yerini alan ünlü astrolog Mine Ölmez önümüzdeki Ağustos ve Eylül ayına dikkat çekerek ’Susuzluk ve Ekmeksizlik kapıda’ diyerek hepimizi önceden uyardı.

Daha önce yaptığı deprem tahimini ve burçlar özelinde nokta atışı yaşanacak olaylara dair açıklamalarıyla atroloji fenomeni olan Mine Ölmez sosyal medya hesabından kuraklık ve kıtlık konusunda uyardı.

İşte o korkutucu paylaşım;

Hem de Satürn Balık Pluton Balık! Arkadaşlar çok önemli bir dönüşüm yaşanacak bildiğiniz tüm ezberleri unutun. Tanıdığınız herkesten farklı hersey farklı olmaya gidiyor. Kasım 2023 ve devamı büyük dönüşüm. Temmuz gelmeden kendinizi paranızı güvenceye alın Ağustos Eylül susuzluk ve ekmeksizlik kapıda beni gerçekten tanıyanlar bilir öylesine konuşmadığımı sizi seviyorum hep birlikte iyi olmayı diliyorum.

TÜRK HÜKÜMRANLIĞI GELİYOR...

Çok sancılı bir süreçle beraber Türk Hükümranlığının geldiğine de deyinen Ölmez "552 Göktürk devleti de Pluton Kova’da iken kurulmuş buyur burdan yak! Selçuklu, Osmanlı… daha ne olsun büyük Türk hükümranlığı geliyor ama süreç çok sancılı! Çooook sancılı…" şeklinde paylaşımda bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com