Ali Demir, Kozan için adaylık mürcatını gerçekleştirdi

Kayıt Tarihi: 09 December 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Ali Demir, Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine giderek Lider Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek adalık başvurusunda bulundu.

2009 yerel seçimlerinde bağımsız olarak seçimlere katılan Ali Demir, yüzde 20 oy (29.000 geçerli oyun 6167 sini) alarak müthiş bir başarı hikayesi yazmıştı.

O zamandan bu yana Kozan halkıyla iç içe olan Ali Demir, 2024 yılında yapılacak olan 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının MHP Kozan Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı. Genel merkez binasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek hayır duasını alan Ali Demir "Kozan'a hizmet etmek çıktığım bu yolda Bismillah deyip sahalara indik. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. " dedi.

Adaylık çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ali Demir, Kozan ilçe Teşkilat Başkanı Şerif Köşeli'yi makamında ziyaret etti.

Ali Demir Kimdir?

1968 yılında Adana Feke-Koğukçınar köyünde doğdum. 1977 yılında Koğukçınar İlkokulun dan, 1982 yılında Feke Paşalı Ortaokulundan, 1985 yılında Adana Borsa Lisesinden mezun oldum. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Veteriner FakültesindenYüksek Lisans diploması ile mezunu oldum. Aynı yıl Kozan‘da serbest veteriner kliniği açarak Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu, Aladağ ve Kadirli‘nin köylerini kapsayacak şekilde çalışmaya başladım.1992 yılında askerliğimi Iğdır da yedek subay olarak yaptım.Dönüşte kliniğimi faaliyete geçirerek tekrar çalışmaya başladım. 1993 yılında evlendim ve iki çocuk babasıyım.

2009 yerel seçimlerinde Kozan Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldum ve yüzde 20 oy (29.000 geçerli oyun 6167 sini) aldım.Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Adana 6. Sıra milletvekili adayı oldum. Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe ve köylerinde özkaynaklarımla çalıştım. Tufanbeyli‘de Milliyetçi Hareket Partisi olarak birinci olduk. Bir dönem genelmerkez delegesi, sonrasında da il delegesi olarak partimin değişik kademelerinde görevaldım.

Mesleğim  icabı gece gündüz halkın hizmetinde bulunuyorum. Hemşehrilerimizle  hep iyi ilişkiler içerisinde oldum. Bölge hayvancılığının gelişmesi için ulusal ve uluslararası onlarca kongreye katıldım. Burada edindiğim deneyim-bilgi ve birikimlerimi hayvancılıkla geçim sağlayan ailelerle bölüştüm. Bu çalışmalar neticesinde bölge hayvancılığının gelişmesinde ve vatandaşımızın bilinçlenmesinde önemli katkılar sağladım. Kozan’a bağlı 88 köy ve 15 merkez mahallede geçimini hayvancılıkla temin eden yetiştiricilerle temas etme şansını yakaladım ve bunlara ücretsiz danışmanlık görevi yaptım ve hala devam etmekteyim.

Yönettiğim projeler ve kurduğum ekiplerle, stratejik vizyonumu, etkili iletişim becerilerimi ve iş dünyasındaki deneyimimi birleştirerek başarı elde ettim. Değişimi tetikleyen ve daima toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran yaklaşımım, iş dünyasında sadece kar elde etmek değil, aynı zamanda toplumsal dönüşüm sağlamak için çaba göstermeye devam ediyorum.

Şimdi, kendi bölgemizde yaşanan sorunları daha etkin bir şekilde çözmek ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilçemizin geleceğine liderlik etmesine katkıda bulunmak amacıyla; Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kozan Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvuruyorum. İş dünyasındaki deneyimim, yerel yönetimde gösterdiğim performans ve sahip olduğum çevre ile partimin çatısı altında daha güçlü ve kapsayıcı bir liderlik sunmaya hazırım. İlçemizin kalkınması ve halkımızın refahı için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim. Partim ve ilçemiz için elimden gelenin en iyisini yapmak için bu yola çıktım ve sizin desteğinizle birlikte başarılı olacağıma tüm kalbimle inanıyorum.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com