Ak Partili Zenbilci: İYİ Parti’nin ilk 2 sırası babalarının soyadı için yazılmıştır

Kayıt Tarihi: 10 April 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili ve adayı Ahmet Zenbilci partilerin aday listesini değerlendirerek İYİ Parti Adana listesinin ilk iki sırasındaki isimlerin babalarının soyisimleri için yazıldığını söyledi.

Kilithaber.com / Özel Haber

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala partiler milletvekili listelerini Yüksek Seçim Kuruluna teslim ettiler. Listelerde yazılan isimleri ve partilerin seçimlerde alacağı sonuçları Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'ye sorduk.

CUMHUR İTTİFAKI VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZACAK

Yirmi yıldan uzun bir süredir ülkemizi dünyada parlayan bir yıldız yaptık diyen Zenbilci "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Cumhuriyeti makus talihini yendi ve parmakla gösterilen bir ülke oldu. Türkiye Yüzyılını başlattığımız bir dönem ile ülkemize altın çağını yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden seçim kazandırmak için sahada Var gücümüzle çalışacağız. Yeni bir başarı hikayesiyle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

TEŞKİLATIN İÇİNDEN GELEN İSİMLER İLE GÜZEL BİR LİSTE YAPILDI 

YSK'ya verilen Ak Parti Adana milletvekili listesini değerlendiren Zenbilci "Tüm adaylarımız teşkilatımızın içinden çıkmış alanında başarılı isimlerdir. Hepimiz sahada olacağız ve cumhur ittifakı ile uyum içinde bu seçimlerden başarılı bir sonuç alacağız" şeklinde konuştu.

İYİ PARTİDEKİ 2 İSİM BABALARININ SOYİSMİNDEN KAYNAKLI LİSTEDELER 

Diğer partilerin seçime gireceği isimleri değerlendiren Ahmet Zenbilci "Adana özelinde en dikkat çekici liste İYİ partide var. İlk sırada Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce hanım ve peşi sıra gelen aday siyasi geçmişi olmayan isimlerdir. CHP listelerinden giren kontenjan isim parti tabanında rahatsızlık yarattı mı bunların cevabını 14 Mayıs akşamı alacağız. Tüm aday arkadaşlar Adana'mıza hayırlı olsun." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com