Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay’dan Yusuf Kanlı’ya ziyaret

Kayıt Tarihi: 28 December 2022 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve beraberindeki heyet yeni atanan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz gün devir teslim töreni ile Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığı görevini devralan Yusuf Kanlı'ya hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve beraberindeki heyet başarı dileklerini ileterek hayırlı olsun dedi.

Cumhur İttifakının Adana'daki uyumu ve başarılı çalışmalarını devam ettireceklerini söyleyen Mehmet Ay sosyal medya hesabından "Cumhur İttifakı ortağımız #MHP #Adana İl Başkanlığı'na atanan Sayın Yusuf Kanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Kıymetli başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz.
Cumhur ittifakı olarak #Adana'mız için var gücümüzle çalışıyoruz." diye paylaşımda bulundu.

Partili yöneticiler ile birlikte misafirlerini ağırlayan başkan Yusuf Kanlı'da aynı dilek ve temennilerde bulunarak nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'a teşekkür etti. Başkan Kanlı "Cumhur İttifakının paydaşları olarak hep birlikte uyum içinde çok çalışacağız ve önümüzdeki seçimlerde ülkemiz ve halkımızın refahı için başaracağız." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com