Ak Parti Adana Seçim Bürosuna Bıçaklı Saldırı!

Kayıt Tarihi: 04 May 2023 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

Adana AK Parti seçim bürosunda bulunan bir görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı. Olayı gerçekleştirilen 2 şüpheliden biri gözaltına alındı. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay yaptığı açıklamada, olaya dair “Kışkırtan kimler varsa derhal bu işlerden vazgeçsinler” dedi.

İddiaya göre Gürselpaşa Mahallesi'ndeki AK Parti seçim bürosunda bulunan bir görevli uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı.

Olayı gerçekleştirilen 2 şüpheliden S.A.'nın gözaltına alındığı diğerini arama çalışmalarının devam ettiği duyuruldu.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ise olaya ilişkin "Bu olayları kışkırtan kimler varsa derhal bu işlerden vazgeçsinler" dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek şöyle devam etti:

Seçim büromuza maalesef menfur bir saldırı söz konusu olmuştur. Bürodaki görevli arkadaşa şu an için kimliğini bilmediğimiz iki kişi tarafından bir saldırı gerçekleşmiş, bu saldırı çerçevesinde yaralanan görevlimiz can havliyle kendisini içeri atmak suretiyle bu saldırganlardan kurtulmak için kendini seçim ofisine kilitlemiştir.

Ancak saldırganlar eylemlerine ısrarlı bir şekilde devam etmek suretiyle hemen binanın arka tarafındaki inşaat olan bölüme bu sefer yönelmek suretiyle orada girerek kapıyı kırarak içeri girip görevlimizi öldürmek kastıyla hareket etmiş. Tabii bu olayın siyasi mi, adli bir olay mı olduğunu şu an için bilemiyoruz.

Bu seçim büromuza yapılan ve daha önce bir ilçe binamızın da kurşunlanması suretiyle olayların olması ve son zamanlarda pankartlarımızı, afişlerimize yapılan bu saldırılarla birlikte son yapılanı da asla kabul etmiyoruz. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz. Olayı emniyet güçlerimiz çok yakın bir şekilde takip ediyorlar. Saldırganlardan bir tanesinin gözaltına alındığı bilgisini edindik. Tabii şimdi yaralı olan arkadaşımız hastanede. Kendisini birazdan hastanede ziyaret edeceğiz. Onun hayati tehlikesinin olmaması bizim için büyük bir şans. Ancak olay tüm yönleriyle araştırılacaktır"

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com