Adana'da Gol Sesi Çıkmadı

Kayıt Tarihi: 26 February 2022 Kategori: Spor,

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor, Antalyaspor'u ağırladı. Müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçtan dakikalar

7. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Hakan'ın şutu yandan auta çıktı.

10.dakikada Ndao'un sağ kanattan ortasında, ceza sahasına için bulunan Luiz Adriano kafayla vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

13. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Vargas, şutunu çekti. Top yandan auta çıktı.

21.dakikada kaleyi karşıdan gören Fernando uzaklardan vuruşunu çekti, meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

27. dakikada Yunus Akgün'ün kullandığı korner atışında kafalardan seken topa Belhanda ceza sahası içinde topa röveşata vurmaya çalıştı. Top savunmadan döndü.

32. dakikada Adana Demirspor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına Balotelli geçti. Balotelli'nin doğrudan kaleye şutunda kaleci Boffin tek hamlede topu kontrol etti.

40. dakikada ceza sahası sağ dışında topla buluşan Hakan, orta alana ilerledi. Kaleyi doğrudan görünce Hakan, bekletmeden şutunu çekti. Top üstten auta çıktı.

50. dakikada Hakan ceza sahası dışında sağ çaprazından şutunda kaleci Muric topu kontrol etti.

52. dakikada orta sahada topla buluşan Gökhan'ın pasında topla buluşan Balotelli'nin vuruşunu kaleci Boffin iki hamlede topu kontrol etti.

60. dakikada orta sahada rakipten topu alan Gökhan rakiplerini çalımlayarak ceza sahası önüne doğru ilerledi. Gökhan'ın sol ayağıyla çektiği şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

69. dakikada ceza sahası içerisinde atılan pasta topla buluşan Vargas'ın aşırtma vuruşunu savunma çizgiden çıkardı.

70. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Luiz Adriano ceza sahası içerisine girdi. Adriano'un şutunda top ağalarla buluştu. Ancak ofsayt nedeniyle gol iptal edildi.

76. dakika orta alanda topla buluşan Ndao kaleci Muric'in önde olduğunu görünce topu doğrudan kaleye gönderdi, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

80. dakikada Antalyaspor'da serbest vuruşu kullanan Fernando'nun ceza sahasına kestiği ortada Naldo kafayla vurdu. Top kaleci Muric'te kaldı.

84.dakikada ceza sahasına atılan uzun topta Assombalonga meşin yuvarlağı kontrol etti. Hemen ceza sahası önünde bulunan Balotelli'ye Assombalonga pasını verdi. Balotelli'in şutunda kaleci Boffin topu kurtardı.

Üzülmemiz Lazım

Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Aslında verdiğimiz mücadele ve performanstan dolayı çok mutluyum. Oyuncularımız sonuna kadar maçı kazanmaya çalıştı. Çok dengeli bir takıma karşı oynadık. Ara transferi iyi değerlendiren bir takım vardı karşımızda. Çok da olgun oynadığımız bir maç olduğunu söyleyebilirim. Son 20 dakikada iki forvetle zorladığımızda maçı çok riske girmemiştik. Her maçı kazanmak istiyoruz ama kazanamadığımızda da kaybetmemek çok önemli. Rakibimiz berabere kaldığı için çok mutluydu. Bu da demek oluyor ki artık rakipler Adana Demirspor'dan korkuyor. Bu tarz maçlarda anlık skor değişebilecek maçlar. Üzülmemiz lazım” diye konuştu.

“Hedefimizi gerçekleştirdik”

Adana Demirspor'un Avrupa'ya gitme ihtimali hakkında da konuşan Montella, “Bizim kendi bir hedefimiz vardı. O da ligde kalmaktı. Onu gerçekleştirdik gibi gözüküyor. Bundan sonraki maçlarda da içimizde olması gereken hedefler var. Çalışıp onları gerçekleştireceğiz. Bizim tek bir üzüntümüz var. Her şeyimizi verdik sahada ancak istediğimiz sonuca bağlayamadık. Tek üzüntümüz bu olur” ifadelerini kulandı.

Maç Bilgileri

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Alper Ulusoy, Ekrem Kan, İbrahim Bozbey

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet, Tayyip, Alper (Kaan Kanak dk. 68), Gökhan İnler (Stambouli dk. 76), Djokovic, Yunus (Akintola dk. 86 ?), Belhanda (Assombalonga dk. 68), Vargas (Bjarnason dk.86), Balotelli

Yedekler: Ferhat, Semih Güler, Kaan Kanak, Sinan Kurt, Erhun Öztümer, Simon Deli

Teknik Direktör: Vincenzo Montella

Antalyaspor: Boffin, Floranus, Veysel, Naldo, Güray, Hakan (Poli dk. 75), Fernando, Ndao (Gökdeniz dk. 83 ?), Mehmedi (Fredy dk. 74), Doğukan (Kudryashov dk. 89 ?), Luiz Adriano (Wright dk.89)

Yedekler: Ataberk, Nuri Şahin, Ghacha, Sinan Gümüş, Bünyamin Balcı

Teknik Sorumlu: Alfons Franciscus Groenendijk

Sarı Kart: Luiz Adriano (Antalyaspor)

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com