Adana, Gençlik Haftası’nı kutluyor

Kayıt Tarihi: 18 May 2023 Kategori: Spor, Şehir: Adana

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik Haftası kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

104.YIL GURURU VE COŞKUSUYLA

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Atatürk’ün kurtuluş meşalesini yakmak üzere Samsun’a attığı ilk adımının 104. yılında faaliyetlerini büyük bir özveri ile sürdürüyor. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik Haftası etkinliklerinin açılışını yürüyüş korteji ile başlattı. İl genelinde faaliyet gösteren gençlik merkezi öğrencileri, antrenörler, sporcular, izciler, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin hazır bulunduğu yürüyüşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar öncülük etti. Yürüyüş kortejinin ardından program Atatürk Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile devam etti.

GENÇLER TARİHE YOLCULUK YAPTI

Gençlik Haftası’nı anlamlı kılmak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en derinden hissettirmek adına aralıksız etkinliklerle Adana’da heyecanı ve coşkuyu yükselten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, programlar kapsamında “Kurtuluş Savaşı Destanı” tiyatro gösterisi ile Adanalı gençlerin tarihe yolculuk yapmasını sağladı.


Adana’daki Gençlik Haftası kutlamaları 21 Mayıs'a kadar çeşitli faaliyetler ile devam edecek.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com