ABB’de işten çıkarılan işçiler MİŞADER isimli dernek kurdular

Kayıt Tarihi: 25 December 2022 Kategori: Yaşam, Şehir: Adana

Cuma Akpınar, Feti Ahmet Tümtaş, Timur Çoktay gibi isimlerin öncülük ettiği Mağdur İşçi ve İşçi Aileleri Koruma ve Yardımlaşma Derneğinin (MİŞADER) amacı mağdur edilen işçilerin bir nebze de olsa sesi olmak ve sıkıntılarına çözüm aramak olduğunu söylediler.

Cuma Akpınar’ın kurucu başkanlığını üstlendiği, Feti Ahmet Tümtaş’ın 2. Başkan olduğu derneğin açılışı da görkemli oldu. Başta Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Anadolu muhtarlar birliği başkanı Göktürk Güngör, önceki dönem MHP Yüreğir ilçe başkanlığı yapmış Hüseyin Tumlukolcu, Yıldıray Şener, AKP Yüreğir ilçe başkan yardımcısı ve mağdur işçi ve aileleri katıldılar.

BİZİM BEKLENTİMİZ CUMHUR İTTİFAKINDANDIR

  1. Başkan Feti Ahmet Tümtaş bize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Binlerce insanı mağdur eden ve bizlere olmadık iftiralar eden CHP zihniyetinden ne bir menfaatimiz nede bir merhamet beklentimiz yoktur. Bizim mağdur edilmemizin tek bir nedeni vardır oda Cumhur İttifakına olan desteğimizdir. Dolayısıyla bizim beklentimiz Cumhur İttifakındandır. Bu mağduriyetlerin giderilmesi elbette yasalar çerçevesinde mümkündür.” dedi.

ONLARIN SENARYOLARI VARSA BİZİM HAK MAĞDURİYETMİZ VAR

Millet ittifakının olmayan mağduriyetlerini varmış gibi göstermelerine de değinen Tümtaş “İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’na olmayan bir ceza için senaryo gereği millet ittifakının bütün liderleri bütünleşmeleri hafızalardaki yerlerini hala korumaktadır. Bizim haklı mağduriyetimiz ortadayken Cumhur İttifakı liderlerimizde bizler için bir çalışma yaptırabilirler. Üstelik bizimki bir senaryo değil gerçek bir mağduriyettir. Bu mağduriyetlerin giderilmesi için başkanımız Cuma Akpınar ile birlikte çizgimizden sapmadan hep beraber mücadele edeceğimizi söylemek isterim” şeklinde konuştu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com