Karadeniz’in en güzel yaylaları

Kayıt Tarihi: 31 January 2023 Kategori: Manzara
1 / 10

Karadeniz'in en güzel yaylaları arasında yer alan Pokut, yerle göğün birleştiği 2100 m yükseklikte... Rize'ye giden Pokut'a uğramadan ve fotoğraf çekilmeden dönmemeli...

 

2 / 10

Ayder Yaylası'nın şenliklerine katılıp, doğanın kollarına kendinizi bırakmayı unutmayın. Karadeniz'in en güzel yaylalarından olan Ayder'in arkasında ise muhteşem güzelliğiyle Kaçkar Dağları uzanıyor.

 

3 / 10

Artvin'e gidip, Karagöl'e gitmemek olmaz. Kamp yapmayı sevenler veya karavanıyla gezenler için oldukça ideal bir bölge olduğunu söyleyebiliriz.

 

4 / 10

Anzer Yaylası, meşhur Anzer Balı'nı bize ulaştıran bir bölge. Doğasıyla dikkati çeken Anzer Yaylası'na gitmişken, şifa dolu balını tatmadan dönmeyin.

 

5 / 10

Yeşil ve mavinin tam ortasında olan Gito Yaylası'na giderken, Zil Kale'yi ziyaret etmeyi unutmayın. 2400 m yüksekliğindeki yaylada kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz.

 

6 / 10

Yayla Köyü olarak da bilinen Elevit Yaylası, denizden 1800 m yükseklikte bulunuyor. Karadeniz'in gözdesi olan bu yayla, Ağustos ayında sizi bekliyor.

 

7 / 10

Artvin şehir merkezine yaklaşık 8 km yani 20 dakika uzaklıkta bulunan Kafkasör Yaylası, 1250 m yüksekliği ile aklınızı başınızdan alacak.

 

8 / 10

Karadeniz'in çiçeği Ordu'da yer alan Perşembe Yaylası, olağanüstü doğasıyla sizi bekliyor. Şenliklerin düzenlediği yayla, yaz aylarında size muhteşem anlar yaşatacak.

 

9 / 10

Giresun'un en sevilen yeri olan Kümbet Yaylası, çevresindeki gür ormanlarıyla dikkati çekiyor. Temmuz ayında düzenlenen etkinler ise sizi şenliğin tam ortasına atacak.

 

10 / 10

Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisindeki Samistal Yaylası, doğal güzelliğinin yanı sıra ziyaretçilerine bulutların üzerinde eşsiz bir gün batımına tanıklık etme imkanı sunuyor.

 

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com